specials
humans of ploiesti - specials humans of ploiesti - specials fotografie de Bogdan Stoica

Humans of Ploiesti - Cersetorii de la magazinul Poiana

Cei trei cersesc zilnic, in arealul delimitat de Orange Shop, Vodafone Shop, magazinul Poiana si PNL Prahova. Nu au locuinte, dorm in fiecare noapte la adapostul de profil al Primariei Ploiesti. Nu ezitati sa-i ajutati. Accepta si haine sau mancare, nu doar bani.

The 3 beg every day, between Orange Shop, Vodafone Shop, Poiana shop and PNL Prahova. They are homeless and sleep every night at the City Hall's shelter. Please help them. They accept clothes and food, not only money.

Bogdan Stoica

Sunt fotograf si mi-am propus sa adun aici macar 2.000 de imagini cu ploiesteni. Ma gandeam ca Ploiestiul are 200.000 de locuitori, si ca un singur procent din aceasta populatie va face acest site extrem de relevant din punct de vedere social. M-am pripit. Acum sunt cinci mii de imagini aici, pentru ca ploiestenilor le-a placut ideea. Pe mine ma gasiti aici: www.bogdanstoica.ro 

 

In acest moment, pe site sunt aproape trei mii de fotografii, multe dintre ele avand si o poveste. Speram sa te gasesti intr-una din ele si sa ne scrii: cine esti, ce te inspira, ce iti place. Scrie-ti singur povestea si astfel scriem impreuna povestea Ploiestiului. Email: [email protected]. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni. HumansofPloiesti este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine.

Initiator: fotograf Bogdan Stoica (link). Site facut de: Mircea Draghici (link). Traduceri de: Alexandra Bostan (link). Ne poti sustine si promovandu-ne in social media; conturile sunt pe homepage, in dreapta sus. Multumim!