specials
humans of ploiesti - specials humans of ploiesti - specials fotografie de Bogdan Stoica

Humans of Ploiesti - Mincinoasa

Zilnic, o vezi langa intrarile in Galeriile Winmarkt, cersind, cu o voce ragusita, acelasi lucru: "dati-mi si mie bani, sa-mi cumpar o paine". Sa nu faceti greseala sa-i dati o paine, pentru ca se enerveaza. E aici pentru bani, nu pentru paine. Vine si pleaca de la cersit cu taxi-ul, in fiecare zi. Nu e un caz social in adevaratul sens al cuvantului, ci o escroaca. 

You can see her every day at the entries of Winmarkt Gallery begging, with a low voice, for money, so she can buy a loaf of bread. Don't make the mistake of giving her a bread, though, because you're gonna piss her off. She's here for the money, not for the bread. She comes and leaves by cab, every day. She's not really poor, she's just a con. 

Bogdan Stoica

Sunt fotograf si mi-am propus sa adun aici macar 2.000 de imagini cu ploiesteni. Ma gandeam ca Ploiestiul are 200.000 de locuitori, si ca un singur procent din aceasta populatie va face acest site extrem de relevant din punct de vedere social. M-am pripit. Acum sunt cinci mii de imagini aici, pentru ca ploiestenilor le-a placut ideea. Pe mine ma gasiti aici: www.bogdanstoica.ro 

 

In acest moment, pe site sunt aproape trei mii de fotografii, multe dintre ele avand si o poveste. Speram sa te gasesti intr-una din ele si sa ne scrii: cine esti, ce te inspira, ce iti place. Scrie-ti singur povestea si astfel scriem impreuna povestea Ploiestiului. Email: [email protected]. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni. HumansofPloiesti este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine.

Initiator: fotograf Bogdan Stoica (link). Site facut de: Mircea Draghici (link). Traduceri de: Alexandra Bostan (link). Ne poti sustine si promovandu-ne in social media; conturile sunt pe homepage, in dreapta sus. Multumim!