specials
humans of ploiesti - specials humans of ploiesti - specials fotografie de Bogdan Stoica

Humans of Ploiesti - Fara acoperis

Sunt familii intregi pe campul din spatele Garii de Vest, care locuiesc in conditii incredibile. E pacat ca autoritatile nu le verifica situatia si nu incearca sa gaseasca conditii decente de viata macar pentru copiii din aceste familii. 

A lot of families live in horrible conditions on the field behind the Vest Station. It's such a shame that authorities don't check up on them and don't try to find decent conditions for them to live, or at least for their children. 

Sorin Petculescu

Ploiestean si pasionat de exprimarea prin imagine, Sorin Petculescu (www.sorinpetculescu.ro) este fotograf profesionist, membru fondator si vicepresedinte al Foto Club Ploiesti, lector al Cursului de Fotografie Ploiesti.

 

In acest moment, pe site sunt aproape trei mii de fotografii, multe dintre ele avand si o poveste. Speram sa te gasesti intr-una din ele si sa ne scrii: cine esti, ce te inspira, ce iti place. Scrie-ti singur povestea si astfel scriem impreuna povestea Ploiestiului. Email: [email protected]. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni. HumansofPloiesti este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine.

Initiator: fotograf Bogdan Stoica (link). Site facut de: Mircea Draghici (link). Traduceri de: Alexandra Bostan (link). Ne poti sustine si promovandu-ne in social media; conturile sunt pe homepage, in dreapta sus. Multumim!