women
Humans of Ploiesti - Carmen Humans of Ploiesti - Carmen Fotografie de Bogdan Stoica

Ce ma inspira? Copilul meu. El este ratiunea mea de a fi

Numele meu este Carmen Dumitrescu (cat de curand Cristea), abia impliniti 30 de ani si tare mandra ca m-am regasit aici. De fapt, o prietena mi-a trimis linkul. Multumesc pentru poza frumoasa, pentru ca datorita ei as putea spune ca mi-am recapatat increderea in mine. Nu ma stiam asa simpatica :)) Lucrez in telecomunicatii, tipa cu tricoul rosu din spatele meu este de la concurenta, fie vorba intre noi :)

Ma inspira minunatul meu copil. El e de fapt, ratiunea mea de a fi :). 

Bogdan Stoica

Sunt fotograf si mi-am propus sa adun aici macar 2.000 de imagini cu ploiesteni. Ma gandeam ca Ploiestiul are 200.000 de locuitori, si ca un singur procent din aceasta populatie va face acest site extrem de relevant din punct de vedere social. M-am pripit. Acum sunt cinci mii de imagini aici, pentru ca ploiestenilor le-a placut ideea. Pe mine ma gasiti aici: www.bogdanstoica.ro 

 

In acest moment, pe site sunt aproape trei mii de fotografii, multe dintre ele avand si o poveste. Speram sa te gasesti intr-una din ele si sa ne scrii: cine esti, ce te inspira, ce iti place. Scrie-ti singur povestea si astfel scriem impreuna povestea Ploiestiului. Email: [email protected]. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni. HumansofPloiesti este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine.

Initiator: fotograf Bogdan Stoica (link). Site facut de: Mircea Draghici (link). Traduceri de: Alexandra Bostan (link). Ne poti sustine si promovandu-ne in social media; conturile sunt pe homepage, in dreapta sus. Multumim!